Grupul TeraPlast recrutează ca Director General la Depaco un vicepreședinte de la concurenta Ruukki

Grupul TeraPlast recrutează ca Director General la Depaco un vicepreședinte de la concurenta Ruukki
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 ian 2019

Depaco, unul dintre cei mai importanți producători români de țigle metalice, sub marca Wetterbest, ce face parte din Grupul TeraPlast, l-a numit pe Marian Pîrvu în poziția de Director General.

Urmărește-ne și pe Google News

Marian Pîrvu are o experiență de peste 20 de ani în sectorul construcțiilor industriale și rezidențiale, perioadă în care a ocupat inclusiv poziții manageriale, precum cele de Director Comercial, Director de Producție, Director de Operațiuni sau Director General. A fost, de asemenea, membru în comitetele de management din companiile în care a activat, ocupând și funcția de vice-președinte. 

Din februarie 2010 a fost vicepreședinte al Ruukki Romania, parte a producătorului suedez de oțel SSAB.

GALERIE FOTO Exclusiviști producători de ceasuri își prezintă de astăzi surprizele. Noutăți din lumea ceasurilor de lux la SIHH 2019, locul unde timpul chiar înseamnă bani CITEȘTE ȘI GALERIE FOTO Exclusiviști producători de ceasuri își prezintă de astăzi surprizele. Noutăți din lumea ceasurilor de lux la SIHH 2019, locul unde timpul chiar înseamnă bani

Depaco este unul dintre principalii producători de sisteme pentru acoperișuri din industria locală, produsele fiind prezente pe piață sub brandul Wetterbest. După 18 ani de dezvoltare continuă după principii antreprenoriale puternice, timp în care s-a făcut trecerea de la importator la producător local de succes, în anul 2017 compania a decis să treacă printr-o nouă etapă de dezvoltare, prin parteneriatul cu grupul industrial TeraPlast, care a preluat controlul asupra pachetului majoritar de acțiuni.

viewscnt
Afla mai multe despre
teraplast
depaco