Hosterion, companie clujeană de hosting, se extinde pe încă patru piețe externe

Hosterion, companie clujeană de hosting, se extinde pe încă patru piețe externe

FOTO: Adrian Andreiaș

Profit.ro
Profit.ro
scris 16 oct 2017

Compania IT Hosterion se extinde pe patru noi piețe externe, la Amsterdam, Dallas (Texas), Fremont (California) și Londra, cu servicii de găzduire web shared, găzduire magento, găzduire web premium și VPS-uri managed.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Compania clujeană a debutat pe piețele internaționale în 2009, odată cu lansarea brandului IntoVPS, prin care oferă servicii de unmanaged VPS hosting.

Hosterion a adăugat în portofoliu mii de clienți din peste o sută de țări, care utilizează IntoVPS pentru a-și găzdui site-urile și aplicațiile. Pe aceste noi piețe, compania are propriile servere și echipamente de rețea colocate în centrele de date ale partenerilor locali.

Craiova se pregătește de sărbătoare: Holdingul industrial Cummins, cel mai mare constructor independent de motoare diesel, a anunțat autoritățile că își relochează producția din Marea Britanie în Dolj CITEȘTE ȘI Craiova se pregătește de sărbătoare: Holdingul industrial Cummins, cel mai mare constructor independent de motoare diesel, a anunțat autoritățile că își relochează producția din Marea Britanie în Dolj

“Alegem să achiziționăm propriile echipamente în loc să închiriem servere dedicate și astfel  putem controla mult mai bine caracteristicile serviciilor noastre și nivelul de calitate”, a declarat Adrian Andreiaș, fondatorul companiei care activează pe piață din 2004.

În 2017, Hosterion numără opt angajați și estimează o cifră de afaceri de 737.000 de euro, cu o creștere de 10% față de anul precedent (670.000 de euro). Cifra de afaceri e realizată în proporție de 50% din serviciile oferite în afara țării, iar cei mai mulți clienți sunt din România, SUA, Anglia, Italia, Rusia, Spania, Germania, Canada, dar și din Cap Verde sau Jersey.

Printre clienții Hosterion se numără: Dexonline, Forbes, Unicef, Brinel, Fortech, Ziar de Cluj, Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, BestKids, American Experience, Blitz Imobiliare, Târgul de Cariere, Press Alert.

viewscnt
Afla mai multe despre
hosterion
adrian andreias