Husqvarna - suedezii deschid primul concept store din București

Husqvarna - suedezii deschid primul concept store din București
scris 15 iun 2021

Husqvarna România, subsidiara locală a producătorului suedez de utilaje destinate spațiilor exterioare, a lansat al doilea concept store premium, la București, în urma unei investiții de 120.000 de euro.

Până la finalul anului 2023, compania intenționează să ajungă la 10 astfel de magazine la nivel național.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Magazinul are o suprafață de 250 de metri pătrați și este a doua investiție a Husqvarna pe acest segment, primul concept store premium cu produse destinate întreținerii spațiilor verzi fiind deschis anul trecut, în Bistrița.

”Estimăm că magazinul din București va fi vizitat, lunar, de aproximativ 500 de clienți”, declară Emil Țînț, CEO al subsidiarei locale a Husqvarna. 

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

După Bistrița și București, următorul pas pentru dezvoltarea proiectului în plan local, care vizează un total de 10 concept store-uri Husqvarna pe segmentul premium, în următorii aproape trei ani, este Cluj-Napoca. Aici, lucrările de amenajare sunt în plină desfășurare, finalizarea lor fiind plănuită până la finalul anului în curs. 

La nivel național, echipa Husqvarna împreună cu rețeaua de dealeri autorizați, numără în jur de 800 de angajați, dintre care aproximativ 500 se regăsesc în zona de retail. În afară de acest nou concept de magazine pe care a început să-l dezvolte anul trecut, compania este prezentă la nivel local printr-o rețea de aproximativ 200 de magazine.

Înființată în anul 1689, Husqvarna, care face astăzi parte din grupului suedez omonim, are peste 2.000.000 de unități vândute.

viewscnt
Afla mai multe despre
husqvarna românia
concept store din