Instant Factoring atrage o nouă rundă de investiții și vizează extinderea internațională

Instant Factoring atrage o nouă rundă de investiții și vizează extinderea internațională

Cristian Ionescu, CEO Instant Factoring

Profit.ro
Profit.ro
scris 28 feb 2023

Instant Factoring, primul fintech de factoring digital din România, primește o nouă rundă de investiții în valoare de 600.000 EUR. Printre investitori se numără și MicroEurope, companie care își propune să aducă resursele și expertiza membrilor săi în sectorul microfinanțărilor din Europa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pentru MicroEurope, Instant Factoring este prima investiție din România și în urma acestui parteneriat va ocupa o poziție în board-ul Instant Factoring.

MIB, cu grupul Autonom acționar principal, a venit la bursă și își anunță planul: Vrem să intrăm în Top 5 brokeri de asigurare CITEȘTE ȘI MIB, cu grupul Autonom acționar principal, a venit la bursă și își anunță planul: Vrem să intrăm în Top 5 brokeri de asigurare

“Această nouă rundă de finanțări este o oportunitate care ne va permite să studiem piețele internaționale în vederea extinderii. În plus, ne oferă încredere și ne confirmă încă o dată că suntem un pilon important în sectorul finanțărilor din România. Ne propunem ca în viitorul apropiat să lansăm și o nouă linie de business, cea a micro-creditelor pentru companiile mici, cu cifră de afaceri de până în 2 milioane de euro”, a declarat Cristian Ionescu, CEO Instant Factoring.

Parteneriatul aduce beneficii pentru ambele părți: Instant Factoring are acum acces la expertiza specialiștilor MicroEurope, ceea ce îi va permite să își extindă gama de produse financiare, iar MicroEurope adaugă în portofoliu său un fintech inovator, care își va continua misiunea de a oferi servicii financiare și sprijin antreprenorilor din România.

“Faptul că MicroEurope, o companie formată din profesioniști cu experiență extinsă în domeniu, a ales ca prima investiție să fie în Instant Factoring ne dă curajul de a continua ceea ce am început să facem: să fim cu adevărat alături de antreprenorii din România, cu toate instrumentele pe care le avem la dispoziție. Expertiza noilor parteneri ne va oferi sprijinul necesar pentru a ne dezvolta și pe alte piețe din Europa”, a adăugat Cristian Ionescu.

Instant Factoring oferă servicii de finanțare alternativă și este acreditată de BNR.

viewscnt
Afla mai multe despre
instant factoring
finantare