Instant Factoring, platformă românească de micro-finanțare a firmelor mici, atrage investiții de 1,5 milioane euro pentru extindere

Instant Factoring, platformă românească de micro-finanțare a firmelor mici, atrage investiții de 1,5 milioane euro pentru extindere
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 7 nov 2018

Instant Factoring, platformă românească de micro-finanțare a firmelor mici, a primit o finanțare de 1,5 milioane euro de la un fond de investiții din Statele Unite ale Americii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Fondurile atrase, alături de capitalurile proprii ale companiei, vor susține extinderea activității pe piața din România, prin dezvoltarea operațiunilor de micro-finanțare pentru un volum de facturi cu valori totale de până la 20 milioane euro, în 2019.

Peikko, o afacere de familie din Finlanda, intră în România cu o fabrică proprie CITEȘTE ȘI Peikko, o afacere de familie din Finlanda, intră în România cu o fabrică proprie

Finanțarea externă accesată de Instant Factoring va sprijini extinderea companiei și pe alte piețe din Europa Centrală și de Est.

Instant Factoring, IFN înregistrat la Banca Națională a României, facilitează dezvoltarea afacerilor mici furnizându-le soluții de finanțare prin transformarea în lichidități a facturilor aflate în termenul de plată. Decizia de finanțare este luată într-un interval de 2 ore, iar în maximum 24 de ore clientul primește banii în cont. 

Facturile standard finanțate de Instant Factoring au valori de până la 10.000 lei, însă finanțarea este acordată și pentru sume mai mari, prin oferte personalizate. 

Platforma, destinată firmelor mici și microîntreprinderilor, a fost lansată în luna aprilie a acestui an și, în cele 7 luni de activitate, a atras 250 de clienți cu un volum al facturilor finanțate de 2 milioane euro.

Asociații companiei sunt Krzysztof Swieboda Piotr - 29 %, Cristian George Ionescu - 29 %, Zitec Com SRL - 19 %, Cosmina Pirlea - 11 %, Elisa Rusu– 5,5 %, Alexandru Cătălin Lăpușan - 4 % și Magdalena Drowanowska Jordan– 2,5 %.

viewscnt
Afla mai multe despre
instant factoring
micro finantare