Intesa Sanpaolo Bank a finalizat integrarea activelor provenite de la Intesa Sanpaolo Torino și urcă pe a 11-a pozitie în sistemul bancar local

Intesa Sanpaolo Bank a finalizat integrarea activelor provenite de la Intesa Sanpaolo Torino și urcă pe a 11-a pozitie în sistemul bancar local
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 iun 2018

Subsidiara din România a grupului financiar italian Intesa Sanpaolo a anunțat luni că a finalizat transferul de activitate, constând în active și pasive, clienți și angajați, de la Intesa Sanpaolo Torino, sucursala București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Intesa Sanpaolo Bank a anunțat că are acum un volum de active de 8,83 miliarde lei și o cotă de piață de aproximativ 2%, scrie News.ro.

Ca urmare a finalizării transferului, activitatea Intesa Sanpaolo Torino, sucursala București, încetează, iar serviciile și produsele bancare vor fi oferite în continuare doar de către Intesa Sanpaolo Bank România, potrivit băncii.

Samsung ar putea prezenta smartphone-ul Galaxy Note 9 pe 9 august CITEȘTE ȘI Samsung ar putea prezenta smartphone-ul Galaxy Note 9 pe 9 august

În clasamentul pe 2016 al băncilor din România, din punct de vedere al cotei de piață, BCR era lider (cotă de piață 16,28%), urmată de Banca Transilvania (13,15%), BRD (12,87%), Raiffeisen Bank (8,49%) și Unicredit (8,3%), potrivit datelor Băncii Naționale a României (BNR).

Pe locurile următoare se aflau CEC Bank (7,16%), ING Bank (7,08%), Alpha Bank (3,74%), Bancpost (2,96%), Garanti Bank (2,28%), OTP Bank (2,09%), Citibank (1,73%) și Piraeus Bank (1,67%).

viewscnt
Afla mai multe despre
intesa sanpaolo bank