2Performant își întărește echipa managerială

2Performant își întărește echipa managerială
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 feb 2022

Compania de tehnologie 2Performant îl numește pe Cristian Iosub în poziția de Growth Manager. Acesta va conduce divizia Growth Unit a companiei, care are rolul de a testa și valida piețe și abordări noi în business pentru 2Performant.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În luna aprilie a anului trecut, 2Performant a anunțat organizarea companiei în două Business Units: Growth Unit și 2Performant România și Bulgaria, divizie condusă de Country Managerul Raluca Negrea.

PROFIT NEWS TV Noua obligație de raportare - ANAF se digitalizează, în timp ce marii contribuabili devin mai săraci cu până la câteva zeci de mii de euro. Georgiana Iancu, EY: Costurile nu sunt de neglijat CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Noua obligație de raportare - ANAF se digitalizează, în timp ce marii contribuabili devin mai săraci cu până la câteva zeci de mii de euro. Georgiana Iancu, EY: Costurile nu sunt de neglijat

Cristian Iosub are o experiență de 17 ani în marketing digital, marketing afiliat și e-commerce. A coordonat operațiunile platformei Profitshare, parte din grupul eMAG, în România și Bulgaria, și-a consolidat experiența în management și proiecte de internaționalizare prin colaborarea cu Retargeting Biz ca Partnership Manager, ca și prin implicarea în deschiderea și adaptarea platformei CourierManager, soluție software dedicată companiilor de curierat, pentru noi piețe din Asia și Europa, în calitate de Growth Manager.

2Performant este o companie listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București, sub simbolul 2P. 

viewscnt
Afla mai multe despre
2performant
cristian iosub