30 de milioane de euro pentru asigurarea competențelor digitale în întreprinderi mari și IMM

30 de milioane de euro pentru asigurarea competențelor digitale în întreprinderi mari și IMM
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 iul 2020

O finanțare totală de 30 milioane de euro va fi alocată, din Programul Operațional Capital Uman, pentru asigurarea competențelor digitale în cazul angajaților din întreprinderile mari și din întreprinderi mici și mijlocii, potrivit unei hotărâri discutate în primă lectură de Guvern.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Programul pentru asigurarea competențelor digitale pentru întreprinderile mari are o valoare de 10 milioane de euro, iar în cadrul acestui program vor fi instruiți un număr de aproximativ 1.500 de angajați din 20 de companii.

Apple lansează știrile audio pentru News+ și o funcție prin care telefonul poate fi folosit pentru a deschide mașina CITEȘTE ȘI Apple lansează știrile audio pentru News+ și o funcție prin care telefonul poate fi folosit pentru a deschide mașina

Pentru întreprinderi mici și mijlocii (IMM) valoarea bugetului este de 20 de milioane de euro, urmând a fi instruiți aproximativ 5.000 de angajați din cadrul a 500 de companii.

viewscnt
Afla mai multe despre
competene
digital
program
intreprinderi
imm
guvern
finantare