37 de studenți de la Politehnică, absolvenți ai cursurilor Orange Educational Program

37 de studenți de la Politehnică, absolvenți ai cursurilor Orange Educational Program
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 28 iun 2016

Orange Educational Program pentru Politehnică, un proiect realizat în parteneriat cu Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației (ETTI) din cadrul Universității Politehnica din București, ce cuprinde activități de educare, cercetare, antreprenoriat și recrutare, a sărbătorit cea mai recentă generație de absolvenți.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

”Sunt impresionată de longevitatea programului”, a spus Liudmila Climoc, CEO Orange România, ea însăși pasionată de tehnologie, fiind absolventă a Universității Tehnice din Republica Moldova, cu specializare în microeletronică și semiconductori.

Cei 37 de cursanți, aflați în anul al III-lea la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, au beneficiat de 280 de ore de pregătire din partea specialiștilor Orange și 60 de ore de predare din partea altor experți din domeniul telecomunicațiilor și tehnologiei. Totodată, studenții și-au făcut stagiul de practică în departamentele Orange IT și Tehnic, iar cei cu rezultate excepționale au primit zece burse de studiu și cinci burse pentru realizarea lucrărilor de licență.

Fundația eMAG lansează un program de afterschool pentru copiii din mediul rural CITEȘTE ȘI Fundația eMAG lansează un program de afterschool pentru copiii din mediul rural

Pentru ediția următoare, aferentă anului 2016-2017, programul devine unul intensiv, pe tot parcursul verii. Cursurile au loc în perioada 21 iunie – 9 septembrie, în paralel cu stagiile de practică, urmând ca pe parcursul anului școlar studenții să se dedice finalizării lucrărilor de licență. În cadrul Orange Educational Program, studenții beneficiază de cursuri și workshopuri susținute de experții Orange, stagii de practică și burse de studiu.

Tot începând cu ediția 2016-2017, cele trei pachete educaționale pe care compania de telecomunicații le oferă studenților vor avea câteva modificări. Astfel, în pachetul 3 se adaugă stagiul de practică, pe lângă participarea la cursuri și atestarea acestora. În pachetul 2 se vor adăuga bursele de vară în valoare de 100 de euro pe lună, timp de 2 luni. 

Orange România a inițiat în urmă cu 16 ani un parteneriat cu Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației (ETTI) din cadrul Universității Politehnica din București, timp în care a investit în burse de studiu, dotarea unui centru de pregătire și crearea unei rețele experimentale GSM între centrele universitare din București, Cluj și Timișoara.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
orange
politehnica
program educational