ABN Systems, care deține marca Tellur, deschide o subsidiară în SUA

ABN Systems, care deține marca Tellur, deschide o subsidiară în SUA
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 feb 2022

ABN Systems International, care deține brandul Tellur de accesorii IT&C și produse Smart Home, a deschis o subsidiară în SUA, pentru extinderea vânzărilor, cu operțiuni în această țară din prima jumătatea a anului 2021. Până la finele acestui an, compania estimează că vânzările din SUA ale brandului Tellur le-ar putea depăși pe cele din Europa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

ABN Systems International LLC este subsidiara nord-americană, fiind deținută în proporție de 100% de către ABN Systems International SA și înregistrată în Houston, Texas, statul aflat pe locul al doilea ca pondere în Produsul Intern Brut al SUA, ca mărime a populației, respectiv ca rată de creștere economică în 2021 (4,3%).

FOTO Samsung lansează trei noi tablete, dintre care una cât un monitor mai mic CITEȘTE ȘI FOTO Samsung lansează trei noi tablete, dintre care una cât un monitor mai mic

ABN Systems are un reprezentant în Texas, certificat potrivit legislației americane, iar până la sfârșitul anului și-ar putea mări echipa pentru susținerea ritmului de creștere a vânzărilor. Pe lângă sporirea vânzărilor, compania din Texas ar putea servi ca bază pentru accesarea altor piețe din vecinătatea SUA, inclusiv în America de Sud.

„Deschiderea unei subsidiare în SUA va susține creșterea rapidă pe aceasta piață si atestă angajamentul nostru de a ne extinde, cât mai rapid, pe piețele externe, după ce, în ultimii ani, am efectuat investiții semnificative în infrastructura de business, dobândind know-how și flexibilitate, pentru a ne adapta specificului fiecăreia dintre cele aproape 30 de țări unde avem vânzări. Finanțarea atrasă prin IPO, ne va asigura capitalul de lucru necesar extinderii, iar prin rezultatele ce le vom obține și care se vor reflecta în cifra de afaceri și profitabilitatea companiei vom reconfirma încrederea investitorilor noștri”, consideră George Barbu, CEO al ABN Systems International.

Pe lângă intenția de a crește vânzările din SUA, ABN Systems International este în curs de autorizare a produselor Tellur pe două mari piețe, India și Egipt. Până la jumătatea acestui an, compania ar putea intra și pe piețele din Canada și Mexic.

Pe 4 ianuarie 2022, ABN Systems International a încheiat prima Ofertă Publică Inițială de pe piața AeRO a Bursei de Valori București, în urma căreia a atras 5,48 milioane de lei (1,10 milioane de euro), sumă care va fi utilizată la consolidarea poziției pe piețele externe unde înregistrează deja vânzări, precum și pentru accesarea de noi piețe. Capitalizarea anticipată a companiei se ridică la 99,09 milioane de lei (20,03 milioane de euro).

Fondată în 2002, ABN Systems International, deținătoarea brandului Tellur este prezentă pe piețe din peste 25 țări, de pe 4 continente, și își propune o extindere accelerată a canalelor de vânzare externe, atât prin intrarea pe noi piețe, cât și prin consolidarea celor actuale.

viewscnt
Afla mai multe despre
abn systems
tellur
sua