Afacerile Zitec au crescut până la 7 milioane de euro

Afacerile Zitec au crescut până la 7 milioane de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 feb 2020

Zitec, companie românească specializată în dezvoltarea de soluții, servicii și produse tehnologice personalizate, a înregistrat o cifră de afaceri de 7 milioane de euro în 2019. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, compania raportează o creștere de 34% față de rezultatele obținute în 2018, continuând o serie de 10 ani în care rata medie anuală de creștere a afacerilor a fost de 24%. Pentru anul în curs, Zitec mizează pe dezvoltarea și creșterea produselor proprii, dar și pe consolidarea poziției în topul furnizorilor de servicii de digital marketing.

Tranzacție surpriză: Deținătorul francizei Domino\'s Pizza în România preia controlul Ascenta IT Services CITEȘTE ȘI Tranzacție surpriză: Deținătorul francizei Domino's Pizza în România preia controlul Ascenta IT Services

În 2019, Zitec a continuat parteneriatele strategice cu clienți care se află în plin proces de transformare digitală, din industrii variate, renumiți la nivel național și internațional, precum: Sameday, Flanco, eMag, PayU, Credit Europe Bank sau iELM. Compania a marcat și startul unor noi colaborări anul trecut, atât cu clienți din România, cât și cu clienți din străinătate. Printre aceștia se numără: Decathlon, eON, Porsche România, Arctic, Beko, Academia de Studii Economice București, MagiCAMP, Strini, The Wine Society sau National Health Service Scotland (NHS).

Anul trecut, Zitec a finalizat dezvoltarea celui de-al doilea produs propriu din portofoliu: Mirro (mirro.io), aplicație care ajută companiile să crească performanța echipelor.

Zitec a continuat și dezvoltarea aplicației de registratură și management al documentelor Regista, prin lansarea modulului e-Guvernare. Acesta permite extinderea funcționalităților Regista pentru nevoi specifice identificate la nivel local și digitalizarea interacțiunii dintre cetățean și instituțiile publice. De asemenea, începând cu 2019, aplicația permite integrarea secțiunii „Monitorul Oficial Local” pe website-urile instituțiilor publice, prin care se publică automat documentele și informațiile de interes public. Regista este lider de piață pe segmentul aplicațiilor de registratură și management al documentelor în administrația publică locală, fiind prezentă în 40 de județe din țară. Aplicația este folosită în peste 400 de instituții publice și primării, atingând în 2019 pragul de 7 milioane de documente procesate.

Anul 2019 a însemnat o perioadă de creștere și consolidare pentru divizia de Digital Marketing, care a generat afaceri totale de 770.000 euro, triplu față de anul anterior. De asemenea, divizia și-a mărit echipa de specialiști, de la 6 colegi la începutul anului trecut la 16 specialiști cu certificări Google AdWords și Google Analytics, pentru a acoperi creșterea numărului de clienți. 

În luna septembrie, Zitec a preluat echipele și portofoliile agențiilor Bright și Symbolic, două companii de web-design, e-commerce, dezvoltare software și marketing digital, care au înregistrat în 2018 o cifră de afaceri cumulată de 450.000 euro. Preluarea celor două companii a vizat atât extinderea portofoliului de clienți, cât și creșterea echipei.

În ceea ce privește segmentul de soluții Cloud, dezvoltate atât de Microsoft cât și de Google, Zitec a înregistrat o creștere de 68% în 2019, comparativ cu anul anterior, atingând valoarea de 600.000 euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
zitec
soluții cloud