Airbnb lansează un instrument de testare a conexiunilor wireless

Airbnb lansează un instrument de testare a conexiunilor wireless
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 30 iul 2021

Platforma de închiriere a cazărilor vrea nu doar ca gazdele să spună că oferă o conexiune wireless, dar și cât de rapidă este aceasta.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Airbnb a început să pună la dispoziția celor care închiriază cazări un instrument prin care își pot testa conexiunea wireless și pot posta rezultatele pe site, pentru ca viitorii clienți să știe cât de rapidă sau lentă este aceasta.

Dezvoltat de M-Lab, instrumentul este open-source și va calcula doar viteze de download, nu și pe cele de upload, mai puțin importante pentru majoritatea utilizatorilor.

Reels suportă filmări de 1 minut CITEȘTE ȘI Reels suportă filmări de 1 minut

Testarea vitezei nu este obligatorie pentru gazde, însă, Airbnb speră că instrumentul va fi folosit de cât mai multe gazde, pentru le arăta clienților reticenți că dispun de o conexiune pe care se pot baza.

Airbnb va încerca să și explice vitezele afișate. Spre exemplu, la o conexiune de 7Mbps, Airbnb va scrie că aceasta este “vioaie” și că poate fi folosită pentru comunicare video.

Noul instrument de testare a conexiunilor este disponibil acum pentru gazdele din Statele Unite, urmând să fie lansat la nivel global în săptămânile următoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
airbnb
cazare
wireless
inetrnet