Amazon.com a prezentat un dispozitiv contactless care poate monitoriza somnul oamenilor

Amazon.com a prezentat un dispozitiv contactless care poate monitoriza somnul oamenilor
scris 29 sep 2022

Amazon.com a prezentat un dispozitiv contactless care poate monitoriza somnul oamenilor, împreună cu actualizări ale gamei sale de dispozitive controlate vocal și de cititoare electronice, transmite Reuters.

Retailerul online a declarat că gadgetul său de monitorizare a somnului, de 139,99 dolari, cunoscut sub numele de Halo Rise, urmărește temperatura camerei, umiditatea și lumina, plus tiparele de respirație ale persoanei cele mai apropiate, scrie News.ro.i

VIDEO PROFIT LIVE Encore Capital Trust, după ce i-a atras pe Dan Șucu și fondatorii Loft, Tremend, Ines, Cosmopolis, Arta: Pregătim o nouă operațiune până la finalul anului CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE Encore Capital Trust, după ce i-a atras pe Dan Șucu și fondatorii Loft, Tremend, Ines, Cosmopolis, Arta: Pregătim o nouă operațiune până la finalul anului

Scopul este de a oferi utilizatorilor informații despre motivul pentru care s-ar putea sau nu să se simtă odihniți când se trezesc.

Asemenea Apple și Google, divizie a grupului Alphabet, Amazon a investit în tehnologia de urmărire a sănătății pentru consumatori, atrăgând uneori atenția autorităților del reglementare pentru informațiile sensibile pe care intenționează să le colecteze, cum ar fi procentul de grăsime corporală, prin intermediul brățării sale de fitness numită Halo.

Amazon a spus că respectarea confidențialității este fundamentală pentru activitatea sa.

Dispozitivul de monitorizare a somnului va cripta datele de sănătate și nu are cameră sau microfon.

Retailerul explorează sectorul sănătății într-un mod mai larg, anunțând în iulie că va cumpăra furnizorul de asistență medicală primară One Medical, pentru 3,5 miliarde de dolari.

Halo Rise nu este un dispozitiv medical și nu este aprobat de FDA, a spus Amazon.

Dincolo investițiile în sectorul sănătății, Amazon a anunțat la evenimentul său virtual pentru dispozitive un nou e-reader Kindle, cu un stilou pentru adnotarea digitală pe cărți. Compania a anunțat, de asemenea, versiuni actualizate ale boxelor sale pentru acasă și mașini, cu control vocal, și noi dispozitive de conectivitate la internet, printre alte gadget-uri.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon.com
monitorizare somn