Amazon Drive se închide

Amazon Drive se închide
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 aug 2022

Amazon va închide serviciul de stocare online Drive, pentru a se concentra pe Amazon Photos.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Amazon anunță închiderea serviciului Drive, care, la fel ca Google Drive, reprezintă o soluție de stocare în cloud pentru utilizatori. Spre deosebire de soluțiile Amazon pentru companii, Drive nu s-a bucurat de același succes.

Închiderea serviciului va avea loc treptat și va începe cu aplicația mobilă. Astfel, ambele versiuni ale acesteia, atât pentru Android, cât și pentru iOS, vor fi scoase din magazinele de aplicații din 31 octombrie.

Mark Zuckerberg: Previziunile Meta Platforms din timpul pandemiei au fost prea optimiste CITEȘTE ȘI Mark Zuckerberg: Previziunile Meta Platforms din timpul pandemiei au fost prea optimiste

Apoi, din 31 ianuarie 2023, nu vor mai fi permise upload-urile. În fine, suportul pentru cei care încă mai folosesc serviciul va fi închid pe 31 decembrie 2023.

Gigantul american spune că, după închiderea Drive, se va concentra pe Amazon Photos, care, la fel ca Google Photos, reprezintă o soluție de stocare online a fotografiilor și filmărilor personale.

Amazon Photos oferă doar 5GB stocare gratuită, spre deosebire de cei 15GB de la Google Drive, iar planurile lunare încep de la 2 dolari pentru 100GB.

Închiderea Amazon Drive ar putea aduce schimbări pentru Amazon Photos și este posibil ca gigantul american să încerce să concureze cu mai popularele Google Photos și iCloud.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
drive