Americanii de la Adobe lansează angajări în România. Ce posturi sunt disponibile

Americanii de la Adobe lansează angajări în România. Ce posturi sunt disponibile
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 mai 2019

Adobe România, subsidiara din România a gigantului american Adobeprezentă de 13 ani pe piața locală, a depășit luna aceasta pragul de 600 de angajați și are în prezent 100 de poziții deschise pentru recrutarea de noi membri în echipă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Pozițiile deschise în prezent pentru recrutare vizează atragerea de talent preponderent din zona tehnică și de inginerie software.

În prezent, echipa Adobe România are un procent de 30% femei, iar vârsta medie a angajaților este 33 ani, în timp ce vechimea medie în organizație este de 4 ani. 

Orașul San Francisco interzice utilizarea tehnologiei recunoașterii faciale de către poliție CITEȘTE ȘI Orașul San Francisco interzice utilizarea tehnologiei recunoașterii faciale de către poliție

Odată cu creșterea echipei, Adobe România a extins spațiul birourilor din Anchor Plaza pe încă un etaj, ajungând astfel să o suprafață de 7.700 metri pătrați, desfășurată pe 5 din cele 12 etaje ale clădirii. Prin extinderea spațiului de birou și noua amenajare, Adobe România a creat 140 de noi posturi de lucru. 

Adobe România este cel mai mare centru de Research & Development (R&D) al Adobe din zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), iar echipele locale sunt specializate în soluții de Cloud Computing, Big Data și design grafic. Produsele dezvoltate de echipele din București sunt soluții de top pe piețele pe care le acoperă și fac parte din diviziile Digital Experience și Digital Media ale Adobe.

Adobe a intrat în România în 2006, în urma achiziției companiei locale Interakt Online, înființată de Bogdan Rîpa și Alexandru Costin.

viewscnt
Afla mai multe despre
adobe romania
angajari