Analist: Vision Pro se vine mai bine decât se aștepta Apple

Analist: Vision Pro se vine mai bine decât se aștepta Apple
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 29 feb 2024

În ciuda prețului, a lipsei de suport din partea unor producători de aplicații și a noutății tehnologice pe care nu toți o pricep, prima cască de VR dezvoltată de Apple va avea un prim an peste așteptările companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Cel puțin asta spune Ming-Chi Kuo, recunoscut de mulți drept cel mai reputat analist când vine vorba de Apple și produsele gigantului american.

Cererea pentru Vision Pro este mai mare decât se aștepta Apple, iar livrările sunt acum estimate a ajunge undeva la 200.000 - 250.000 de unități până la sfârșitul acestui an. Apple se baza, inițial, pentru 150.000 - 200.000 de unități livrate în 2024.

Bloomberg: Cum se explică decizia surprinzătoare a Apple de a renunța la mașina electrică. Discuție mai puțin de 15 minute CITEȘTE ȘI Bloomberg: Cum se explică decizia surprinzătoare a Apple de a renunța la mașina electrică. Discuție mai puțin de 15 minute

Asta în condițiile în care casca se vinde cu 3.500 de dolari, fără accesorii, și este disponibilă doar în Statele Unite.

Kuo, care se informează de la producătorii de componente pentru produsele Apple, estimează ca rata returnărilor este de sub 1%.

Această informație contrazice zvonurile care au circulat anterior și care spuneau că primii clienți au returnat casca în număr mare.

viewscnt
Afla mai multe despre
vision pro
realitate virtuală
cască
apple