Elon Musk va lansa un serviciu de e-mail. Sec și fără detalii: Va veni!

Elon Musk va lansa un serviciu de e-mail. Sec și fără detalii: Va veni!
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 28 feb 2024

Cel mai bogat om din lume și proprietarul X / Twitter spune, sec și fără detalii, că va lansa, la un moment dat, un serviciu de e-mail.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În ultima săptămână, pe X, rețea socială deținută acum de Elon Musk, s-a propagat o informație falsă conform căreia Google ar vrea să închidă Gmail.

Informația a fost preluată și repostată de atât de mulți utilizatori, încât Google s-a văzut obligat să publice o negare.

Președintele Microsoft anunță un set de principii pentru inteligența artificială CITEȘTE ȘI Președintele Microsoft anunță un set de principii pentru inteligența artificială

Discutând pe marginea subiectului, unul dintre urmăritorii lui Elon Musk l-a întrebat pe acesta dacă nu cumva are de gând să lanseze un rival pentru Gmail.

Răspunsul lui Musk a fost scurt: „It’s coming” (Va veni).

Celebrul antreprenor nu a oferit alte informații, astfel că nu se știe exact sub ce formă și cu ce facilități va fi lansat viitorul său serviciu ori când.

Cel mai probabil, acesta va face parte din rețeaua X, pe care Musk vrea să o transforme într-o platformă atotcuprinzătoare, unde utilizatorii să aibă acces la un mare număr de servicii, inclusiv financiare.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
x
e-mail