Angajaților Consiliului Concurenței li se pregătește un soft pentru evaluarea cantitativă și calitativă a încărcării cu sarcini

Angajaților Consiliului Concurenței li se pregătește un soft pentru evaluarea cantitativă și calitativă a încărcării cu sarcini
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 31 oct 2018

Consiliul Concurenței vrea să implementeze în cadrul instituției, cu ajutorul unui consultant, o aplicație software pentru evidențierea, monitorizarea și evaluarea cantitativă și calitativă a încărcării cu sarcini a personalului, care numără aproape 340 de salariați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Alocarea de resurse umane corespunzătoare pentru executarea operațiunilor și asigurarea competențelor tehnice necesare în diferitele etape ale acestor operațiuni reprezintă elemente cheie în managementul resurselor umane. Pentru a realiza cu succes aceste activități este nevoie să cunoaștem cu acuratețe nivelul de sarcini optim aferent fiecărui post, echilibrul necesar între complexitatea sarcinii și numărul de sarcini alocate unui post/angajat, dar și o imagine de ansamblu a zonelor de încărcare maximă cu sarcini, la nivelul instituției”, se arată în caietul de sarcini al licitației, estimată la 45.210,08 lei, fără TVA.

Intrarom pierde în fața Concurenței într-un dosar cu acuzații de trucare. Mai are o șansă CITEȘTE ȘI Intrarom pierde în fața Concurenței într-un dosar cu acuzații de trucare. Mai are o șansă

Viitorul câștigător al licitației va furniza servicii de consultanță pentru determinarea de comportamente observabile pentru 16 competențe și abilități care fac parte din profilele de competențe ale inspectorilor de concurență și ale funcțiilor de conducere din cadrul Consiliului Concurenței, se arată în anunțul de participare la procedura de atribuire.

Cele 16 competențe și abilități sunt capacitatea de a lucra în echipă (1), capacitatea de analiză și sinteză (2), capacitatea de asumare a responsabilităților (3), capacitatea de a obține cele mai bune rezultate (4), capacitatea de a rezolva eficient problemele (5), creativitatea și spirit de inițiativă (6), capacitatea de planificare și de a acționa strategic (7), competență în gestionarea resurselor alocate (8), capacitatea de a lucra independent (9), capacitatea de autoperfecționare și de valorificare a experienței dobândite (10), capacitatea de implementare (11), abilități de mediere și negociere (12), cunoaștere politicii organizaționale, asumarea răspunderii (13), asumarea răspunderii, responsabilitate, siguranță (14), coordonarea subordonaților, delegare și îndrumare (15) și abilități de conducere (16).

Competențele și abilitățile vor fi notate de la 1 la 9 și grupate în categorii, respectiv performanțe superioare, medii și limitate.

Ofertele vor fi deschise la 5 noiembrie.

Consiliul Concurenței: statul să garanteze refinanțarea creditelor ipotecare \ CITEȘTE ȘI Consiliul Concurenței: statul să garanteze refinanțarea creditelor ipotecare "intrate la apă"

Consiliului Concurenței și-a început activitatea în anul 1996.

Instituția avea, la finele anului 2017, un număr de 337 salariați, din care 185 cu diploma de licență și 118 cu diplomă master. Economiștii domină numeric structura profesională a Consiliului Concurenței, cu 177 de posturi, urmați de juriști, cu 80 de posturi.

viewscnt
Afla mai multe despre
consiliul concurenței
software
resurse umane
evaluare