Apple a dezvoltat un dispozitiv special pentru actualizare iPhone-urilor

Apple a dezvoltat un dispozitiv special pentru actualizare iPhone-urilor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 17 oct 2023

Magazinele Apple ar putea folosi, în curând, un dispozitiv special care realizează actualizarea iPhone-urilor, astfel încât clienții să aibă cea mai recentă versiune de iOS în momentul în care pornesc telefonul pentru prima dată.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Apple a creat un dispozitiv special pentru actualizarea iPhone-urilor la cea mai recentă versiune de iOS. Acesta urmează a fi folosit în magazinele companiei, pentru ca telefoanele să fie înmânate clienților cu cea mai recentă versiune de software.

În acest fel, clienții sunt scutiți de una dintre micile obstacole întâlnite la achiziționarea unui telefon nou - nevoia actualizării imediate la cea mai recent versiune a sistemului de operare.

A doua versiune a căștii Vision Pro ar putea costa în jur de 2.000 de dolari CITEȘTE ȘI A doua versiune a căștii Vision Pro ar putea costa în jur de 2.000 de dolari

Dispozitivul special dezvoltat de Apple arată ca o mică tabletă și funcționează complet wireless. În momentul în care iPhone-ul este pus pe acest dispozitiv, telefonul pornește singur, apoi se realizează actualizarea, iar, în final, se închide singur.

Întreagă operațiune se realizează fără a scoate telefonul din cutie.

Compania americană va începe să-și doteze magazinele cu astfel de dispozitive spre finele acestui an.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
actualizare
iphone
ios