Apple ar putea aduce schimbări de componență seriei iPhone 14

Apple ar putea aduce schimbări de componență seriei iPhone 14
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 apr 2022

Apple va veni atât cu schimbări de design, cât și de componență a seriei iPhone 14, unde modelul mini va fi înlocui cu un Max, care va avea un ecran mai mare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Modelul mini, care a făcut parte din ultimele serii de iPhone, nu va mai exista în cadrul seriei iPhone 14, care fi lansată la toamnă, conform surselor anonime citate de Bloomberg.

În locul unui iPhone mini cu ecran de 5,4 inch, va apărea un iPhone Max (diferit de Pro Max), care va avea un ecran de 6,7 inch. Astfel, cu dispariția lui mini, cel mai mic model al seriei va fi iPhone 14, care va avea 6,1 inch.

Apple extinde disponibilitatea funcției de protecție a copiilor din Messages CITEȘTE ȘI Apple extinde disponibilitatea funcției de protecție a copiilor din Messages

Va fi pentru prima oară când un iPhone non-Pro va avea un ecran de 6,7 inch. Dacă Apple păstrează prețul din anii trecuți, analiștii se așteaptă ca iPhone 14 Max să fie un model foarte popular.

În mod, surprinzător, Apple va aduce și câteva schimbări de design anul acesta. Bretonul va fi circular și mai mic, luând o formă numită în industrie drept „pastilă”.

Este surprinzător deoarece au trecut doar doi ani de când a fost lansat ultimul nou design, iar Apple ne-a obișnuit cu acest gen de schimbări o dată la trei ani.

Apple va păstra în continuare ce este mai bun pentru modele Pro. Acestea vor primi un senzor mai mare, de 48MP, pentru camera principală și un nou chipset A16. Asta în vreme ce celelalte două modele vor fi ținute intenționat pe loc, cu vechiul chipset și vechea cameră foto, special pentru a avantaja modelele mai scumpe.

Seria iPhone 14 este așteptată să fie prezentată oficial în luna septembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 14