Apple pregătește un iPad mai ieftin

Apple pregătește un iPad mai ieftin
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 mai 2020

Apple are în lucru un iPad mai “accesibil” decât celelalte versiuni, dar și un iPad Mini mai mare decât variantele de până acum.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ming-Chi Kuo, analistul care nu greșește aproape niciodată, este sigur că Apple va lansa un nou iPad cu ecran de 10,8 inch, cândva în a doua jumătate a acestui an.

Compania americană va merge pe aceeași strategie folosită în cazul noului iPhone SE. Tableta va fi una “accesibilă”, cu un procesor rapid, dar cu multe componente folosite și până acum de alte versiuni.

Poșta Română lansează o aplicație mobilă pentru Android CITEȘTE ȘI Poșta Română lansează o aplicație mobilă pentru Android

Tabletele ieftine au un rol important în strategia de piață a Apple, spune Kuo, care estimează că acestea reprezintă undeva între 60% și 70% dintre toate tabletele livrate de Apple.

În prima jumătate a anului viitor, Apple va lansa un nou iPad Mini, conform analistului chinez. Acesta va fi ceva mai mare decât modelele de până acum din această serie. În loc de 7,9 inch, viitorul iPad Mini va avea undeva între 8,5 inch și 9 inch.

Apple lucrează și la o cască de realitate augmentată, pe care mulți o văd drept un “game changer”. Aceasta, însă, ar fi departe de o lansare pe piață.

Ming-Chi Kuo, care urmărește mutările furnizorilor de componente cu care lucrează Apple, crede că această cască nu va fi gata înainte de 2022.

viewscnt
Afla mai multe despre
ipad
apple
ar