Apple repară problemele cu camera foto și alte bug-uri introduse de iOS 16

Apple repară problemele cu camera foto și alte bug-uri introduse de iOS 16
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 23 sep 2022

iOS 16.0.2 este disponibil și vine să repare mai multe probleme create de cel mai recent update major al sistemului de operare folosit de iPhone-uri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Lansat în urmă cu câteva săptămâni, iOS 16 a adus numeroase noutăți și îmbunătățiri, însă, alături de acestea s-au strecurat și multe bug-uri. Cel mai nou update, iOS 16.0.2, vine să rezolve cel puțin unele din aceste probleme.

În primul rând, sunt rezolvate problemele cu camera foto de pe iPhone 14 Pro. Utilizatorii acestui model nu puteau realiza fotografii și filmări cu alte aplicații în afară de cea preinstalată, din cauză că lentila începea să tremure și erau auzite niște sunete ciudate.

Apple se extinde în India CITEȘTE ȘI Apple se extinde în India

În al doilea rând, a fost rezolvat un bug care făcea ca protecția împotriva accesării datelor prin copy&paste să afișeze mult prea multe notificări de avertizare, ceea ce agasa utilizatorii care foloseau mult această funcție.

Pe lângă acestea, sunt rezolvate și alte probleme create de iOS 16, precum afișarea unui ecran complet negru în timpul procesului inițial de configurare și activarea automată a funcției VoiceOver după restartarea telefonului.

Apple menționează doar o parte din bug-urile pe care încearcă să le rezolve cu acest update, însă, sunt vizate toate modelele pentru care este disponibil iOS 16, de la iPhone 8 la iPhone 14.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
ios 16