Apple repară un bug care ducea la întreruperea apelurilor pe cele mai noi iPhone-uri

Apple repară un bug care ducea la întreruperea apelurilor pe cele mai noi iPhone-uri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 18 nov 2021

iOS primește un update minor, al cărui singur scop pare să fie rezolvarea unei probleme care afecta calitatea apelurilor pentru un număr mic de utilizatori.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Înainte de versiunea 15.2, care promite mai multe noutăți notabile, iOS poposește în stația 15.1.1 pentru a repara o problemă cu care se pare că s-au confruntat un mic număr de posesori ai modelelor iPhone 13 și iPhone 12.

Update-ul vine să rezolve o problemă care făcea ca apelurile să se întreruptă din cauze și condiții care, în afara Apple, rămân un mister. Se pare, însă, că doar un mic număr de utilizatori se confruntau cu această problemă.

Amazon lansează o aplicație de MacOS pentru Prime Video CITEȘTE ȘI Amazon lansează o aplicație de MacOS pentru Prime Video

iOS 15.1.1 vine cu puțin timp înainte de lansarea celui de-al doilea update important pentru cea mai nouă versiune de iOS, astfel că, cei care nu s-au lovit de problema cu apelurile, l-ar putea sări și ar putea aștepta să instaleze direct iOS 15.2.

Din câte se pare, iOS 15.1.1 nu include patch-uri de securitate a căror instalare să fie prioritară.

Despre iOS 15.2 se știe că va include mai multe noutăți, printre care App Privacy Report (o secțiune unde se poate vedea cum gestionează aplicațiile datele personale), scanarea manuală pentru descoperirea AirTag-urilor suspicioase și îmbunătățiri pentru modul Macro al camerei foto de pe iPhone 13 Pro.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
ios