Apple și-ar putea lansa primul telefon pliabil anul viitor

Apple și-ar putea lansa primul telefon pliabil anul viitor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 feb 2021

De anul viitor, piața smartphone-urilor pliabile ar putea primi un nou jucător, Apple, care lucrează în prezent la primul său dispozitiv de acest fel.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

În toamna anului viitor, Apple ar putea să opereze o serie de schimbări în portofoliul de produse, conform unor surse anonime din cadrul companiei. Cel mai notabil eveniment ar urma să fie lansarea unui iPhone pliabil.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Există puține informații în acest moment despre viitorul iPhone pliabil, însă una dintre acestea are în vedere ecranul, care ar trebui să aibă între 7,3 și 7,6 inch - ceva mai puțin decât proaspăt lansatul Mate X2, al cărui ecran principal măsoară 8 inch.

Spre deosebire de Samsung și Huawei, însă, se pare Apple va adopta un raport mai înalt al imaginii, care să se încadreze într-un design de tip clamshell, în stilul vechilor telefoane cu clapetă.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

În plus, se pare că iPhone-urile pliabile vor oferi suport pentru stylus. Nu se știe deocamdată dacă va fi vorba de Apple Pencil sau un nou tip de stylus, special dezvoltat pentru viitorul dispozitiv.

Septembrie 2022 este cea mai optimistă estimare cu privire la prezentarea primului telefon pliabil Apple. Există și voci care susțin că, în funcție de ritmul dezvoltării, lansarea ar putea fi amânată pentru 2023.

VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică CITEȘTE ȘI VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică

Lansarea unui iPhone pliabil ar urma să coincidă cu retragerea din portofoliul Apple a celei mai ieftine tablete, iPad Mini, susțin aceleași surse. Înlocuirea iPad Mini cu un iPhone pliabil ar avea sens din punctul de vedere al dimensiunii ecranului, dar nu și al prețului - un iPhone pliabil urmând să coste mult mai mult decât un iPad Mini.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone