Apple și Samsung au convenit închiderea unui litigiu referitor la brevete, care dura de ani de zile

Apple și Samsung au convenit închiderea unui litigiu referitor la brevete, care dura de ani de zile
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 iun 2018

Apple și Samsung Electronics au convenit miercuri închiderea unui litigiu referitor la brevete care dura de ani de zile, potrivit unui document depus la un tribunal districtual din California. Termenii acordului nu au fost dezvăluiți în documentul respectiv, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Un purtător de cuvânt al Apple a refuzat să comenteze termenii înțelegerii, iar Samsung nu a răspuns solicitărilor de informații, scrie News.ro.

Google retrage brandurile DoubleClick și AdWords, în cea mai mare rebranduire a softului său de publicitate CITEȘTE ȘI Google retrage brandurile DoubleClick și AdWords, în cea mai mare rebranduire a softului său de publicitate

Acordul încheie un conflict declanșat de Apple împotriva Samsung începând din 2011, legat de acuzațiile că Samsung a încălcat brevetele Apple prin copierea design-ului iPhone. În luna mai, un juriu american a decis că Apple trebuie să primească despăgubiri în valoare de 539 de milioane de dolari.

Samsung a plătit anterior Apple 399 de milioane de dolari drept compensații pentru încălcarea brevetelor. Compania ar fi trebuit să plătească Apple încă aproape 140 de milioane de dolari, dacă verdictul ar fi fost menținut. Nu se știe cât va plăti Samsung producătorului iPhone în urma acordului de închidere a litigiului.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
samsung
brevete