Apple va lansa AirTags anul acesta

Apple va lansa AirTags anul acesta
scris 5 ian 2021

Pe o listă consistentă de noi gadgeturi pregătite de Apple pentru 2021 se află AirTags, unele dintre cele mai anticipate produse ale companiei americane.

Alături de produsele așteptate să primească versiuni noi, precum smartphone-uri, tablete, ceasuri sau laptopuri, Apple va lansa anul acesta, conform analistului chinez Ming-Chi Kuo, mai multe produse noi.

După o foarte lungă perioadă de așteptare, precedată de numeroase zvonuri, Apple va lansa în acest an așa-numitele AirTags - produse cu o funcționalitate clară și suficient de practice pentru a ajunge să se vândă extrem de bine.

Angajații de la Google au în sfârșit un sindicat CITEȘTE ȘI Angajații de la Google au în sfârșit un sindicat

AirTags vor fi un fel de etichete cu funcție de localizare, ce vor putea fi lipite de orice produs fizic. Acestea vor fi folosite pentru a găsi, prin intermediul device-urilor Apple, obiectele pe care au fost lipite.

Va exista și o funcție de alertare pe iPhone, iPad ori MacBook, prin care utilizatorul va fi notificat atunci când este separat de unul din obiectele pe care a lipit un AirTag. Pe dispozitivul mobil, utilizatorul va putea edita numele AirTag-urilor, pentru a identifica mai ușor obiectele urmărite.

AirTags vor putea fi folosite pentru orice obiect important pentru utilizator, precum chei, ori portofel.

Alături de AirTags, o altă noutate pregătită de Apple pentru acest an este un produs de realitate augmentată. Apple a reușit să păstreze foarte bine secretul, cel puțin până acum, astfel că nu se știe dacă va fi vorba de o pereche de căști, de ochelari sau ambele.

În 2021, Apple va continua să scoată noi Mac-uri cu procesoare proprii și va lansa, totodată, primele dispozitive cu ecrane Mini-LED.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
airtags
casti
ochelari