Apple va lansa serviciul de abonamente pentru podcast-uri pe 15 iunie

Apple va lansa serviciul de abonamente pentru podcast-uri pe 15 iunie
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 iun 2021

După o amânare cauzată de probleme tehnice, serviciul de abonamente pentru podcasturi anunțat de Apple va permite creatorilor de conținut să vândă abonamente din 15 iunie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În aprilie, Apple anunța că va lansa în luna mai un serviciu de abonamente, care va permite creatorilor de conținut să ceară plata unui abonament lunar pentru accesarea conținutului.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Lucrurile nu au mers, însă, conform planului. Compania americană s-a lovit de anumite probleme tehnice, pe care nu le-a detaliat, dar care au determinat-o să amâne lansarea serviciului.

Acum, se pare că Apple a rezolvat problemele tehnice și este pregătită să lanseze serviciul de abonamente. Într-un email către creatorii de podcast-uri, Apple îi anunță pe aceștia că vor putea activa abonamentele începând cu 15 iunie.

Serviciul de abonamente urmează să fie disponibil în 170 de țări. Apple va opri comisionul obișnuit, pe care-l aplică tuturor vânzărilor realizate prin App Store.

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

Principalul competitor, Spotify, are propriul sistem de abonamente pentru podcast-uri, din care nu oprește comision, cel puțin până în 2023.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
abonamente
podcast