Apple va produce anul acesta mai multe iPhone-uri noi

Apple va produce anul acesta mai multe iPhone-uri noi
scris 14 iul 2021

Gigantul american a comandat producerea mai multor iPhone-uri din noua generație, decât a făcut-o în anii anteriori, așteptându-se la o creștere a vânzărilor.

Șefii Apple par să fie deosebit de optimiștii în ceea ce privește succesul seriei de iPhone-uri pe care compania americană o va lansa în toamnă, comandând producerea 90 de milioane de unități anul acesta.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Spre deosebire de anii anteriori, când Apple comanda aproximativ 75 de milioane de unități din noile serii în primul an, comanda pentru primul an al seriei din 2021 este cu 20% mai mare.

Și asta în ciuda faptului că noul iPhone va reprezenta doar un update minor, comparativ cu iPhone 12.

Se așteaptă că noul iPhone să aducă mici îmbunătățiri pe partea foto, în ceea ce privește ecranul și, ca de obicei, un nou chipset, mai performant.

Ecranul viitorului iPhone va suport o rată variabilă de refresh, în funcție de conținutul afișat. Asta va influența pozitiv autonomia dispozitivului.

2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare? CITEȘTE ȘI 2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare?

Pe partea foto, upgrade-urile se vor concentra pe componenta video, unde se pare că va exista o funcție îmbunătățită pentru mărirea optică a imaginii.

Analiștii cred că noua generație de iPhone nu va fi afectată de criza actuală de cipuri, TSMC fiind pregătit din timp pentru producerea acesteia.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
tsmc