Banca Transilvania va avea propria companie de tehnologie

Banca Transilvania va avea propria companie de tehnologie
scris 11 mar 2022

Banca Transilvania va avea propria companie de tehnologie, Code Crafters, prin care își crește capacitatea de dezvoltare a soluțiilor IT.

Activitatea companiei începe în aprilie, cu echipă formată din persoane cu experiență atât în firme de tehnologie și outsourcing, cât și în banking. Structura Code Crafters este similară companiilor de profil, centrată pe echipe mici, autonome, pasionate de tehnologie și inovație.

7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii CITEȘTE ȘI 7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii

”La Banca Transilvania, investim masiv în tehnologie, am avansat mult de la un an la altul, însă suntem mai degrabă obișnuiți să cumpărăm tehnologie decât să o facem noi. Cu Code Crafters, facem un pas mare în direcția în care producem noi soluțiile de care avem nevoie, dar și ca mindset, organizare și cultură digitală”, declară Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

Banca Transilvania are peste 19% cotă de piață, 3,4 milioane de clienți, peste 9.000 de angajați, soluții de online banking și 500 de sedii în 180 de localități. 

viewscnt
Afla mai multe despre
banca transilvania
code crafters