Bill Gates vrea ca LinkedIn să devină un Facebook pentru profesioniști

Bill Gates vrea ca LinkedIn să devină un Facebook pentru profesioniști
scris 20 iun 2016

Cofondatorul Microsoft Bill Gates privește cu entuziasm preluarea LinkedIn de către gigantul american, deși acțiunile companiei au avut de suferit din cauza prețului mare de achiziție, și spune că vrea ca rețeaua să devină un Facebook pentru profesioniști.

“Dacă putem face LinkedIn un flux informațional la fel de important ca Facebook, ar fi un aport de valoare imens și chiar o să facem asta în câțiva ani”, a declarat Gates, într-un interviu pentru Bloomberg.

Microsoft a anunțat, luna aceasta, că va cumpăra platforma de socializare în scopuri profesionale LinkedIn pentru 26,2 miliarde de dolari, tranzacția urmând să fie finalizată anul acesta.

Acțiunile Microsoft au pierdut 2,6% din valoare de la momentul anunțării tranzacției, mulți investitori considerând că suma plătită este prea mare.

Microsoft intră pe piața canabisului legal, printr-un parteneriat cu KIND Financial CITEȘTE ȘI Microsoft intră pe piața canabisului legal, printr-un parteneriat cu KIND Financial

“Cred că valoarea combinată a celor două companii este mai mare decât dacă și-ar desfășura activitatea separat, dar sunt încântat de ideea că piața vrea să demonstrăm acest lucru”, afirmă Gates.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
bill gates
facebook
linkedin
interviu
bloomberg
preluare
retea sociala