Bitdefender lansează suita de securitate Bitdefender 2019

Bitdefender lansează suita de securitate Bitdefender 2019
scris 17 iul 2018

Producătorul global de soluții de securitate cibernetică Bitdefender a lansat suita de soluții de securitate informatică pentru familii Bitdefender 2019.

Produsele Bitdefender 2019 aduc inovații precum Network Threat Prevention, funcționalitate care monitorizează toate căile de atac asupra sistemului: previne exploatarea vulnerabilităților din sistemul de operare sau din programele instalate, detectează și blochează atacurile de tip brute force și protejează informațiile sensibile de tentative de interceptare când sunt transmise necriptat.

iOS a generat venituri aproape duble comparativ cu Android în prima parte a anului CITEȘTE ȘI iOS a generat venituri aproape duble comparativ cu Android în prima parte a anului

Tehnologia Ransomware Remediation oferă un nou nivel de protecție contra amenințărilor care blochează datele utilizatorilor și apoi solicită recompensă pentru a le reda accesul. Aceasta identifică tipurile de comportament ale ransomware, face copii ale fișierelor și le restaurează, anulând astfel orice efect nedorit al criptării acestora.

Cu noul mod autopilot, soluțiile Bitdefender adoptă un comportament proactiv care transformă partenerul silențios de până acum într-un consultant personal în securitate informatică, sugerând utilizatorului funcționalități care i-ar putea fi utile pentru o mai bună protecție a datelor personale.

Vodafone România introduce în oferta de terminale HTC U12+. La ce preț este vândut CITEȘTE ȘI Vodafone România introduce în oferta de terminale HTC U12+. La ce preț este vândut

Bitdefender 2019 include Advanced Threat Defense, feature care monitorizează îndeaproape aplicațiile și programele active ca să identifice comportamente suspecte și să intervină imediat pentru prevenirea infectărilor.

Îmbunătățirile aduse modulului Web Attack Prevention feresc utilizatorii de navigarea pe site-uri periculoase înainte să le acceseze, prin verificarea rezultatelor afișate de motoarele de căutare.

Tehnologiile anti-phishing și anti-fraudă blochează paginile aparent legitime care încearcă să sustragă parole sau numere de card, iar Bitdefender Safe Files previne accesul neautorizat la fișierele de importanță fundamentală.

viewscnt
Afla mai multe despre
bitdefender
securitate
antivirus