Bluesky ajunge la un milion de utilizatori

Bluesky ajunge la un milion de utilizatori
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 sep 2023

Noua platformă socială a lui Jack Dorsey, fostul CEO de la Twitter, a atins pragul de un milion de utilizatori.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În ciuda faptului că nu și-a deschis porțile oficial, ci este disponibilă doar pentru bază de invitație, Bluesky are deja peste un milion de utilizatori.

Spre deosebire de majoritatea alternativelor la Twitter apărute în ultimul an, Bluesky se bucură de o comunitatea mare și activă, care socializează și creează conținut în mod frecvent în cadrul rețelei.

WhatsApp lansează Channels, un feed echivalent cu Facebook sau Twitter CITEȘTE ȘI WhatsApp lansează Channels, un feed echivalent cu Facebook sau Twitter

În prezent, accesul la Bluesky este limitat, utilizatorii putând folosi noua platformă doar dacă primesc o invitație de la cineva care are deja cont sau din partea rețelei.

Compania folosește o listă așteptare și trimite din când în când invitații celor înscriși. În acest fel, se controlează numărul utilizatorilor, pentru a nu fi depășită capacitatea infrastructurii.

În luna mai, lista de așteptare compusă din cei care doreau să-și creeze cont pe Bluesky depășea un milion de oameni.

Alături de Threads, Bluesky este una dintre cele mai importante alternative la Twitter, pentru numeroșii utilizatori nemulțumiți de direcția în care merge Twitter după ce a fost cumpărată de Elon Musk.

viewscnt
Afla mai multe despre
bluesky
jack dorsey
twitter