Branch, "unicorn” co-fondat de o româncă în SUA, atinge o valoare de 4 miliarde dolari. Cum a reușit

Branch, "unicorn” co-fondat de o româncă în SUA, atinge o valoare de 4 miliarde dolari. Cum a reușit
scris 11 feb 2022

O româncă a fondat în SUA, alături de 3 asociați, start-up de tehnologie Branch, iar după aproape 8 ani firma a ajuns la o valoare estimată de 4 miliarde de dolari, în urma celei mai recente investiții obținute.

Noua investiție obținută Branch, care are printre co-fondatori și pe românca Mădălina Seghete, se ridică la 300 de milioane de dolari. Runda de finanțare de serie F este condusă de fondul de investiții New Enterprise Associates (NEA), un investitor mai vechi în Branch, arată startupcafe.ro.

Samsung promite „până la” patru ani de update-uri pentru flagship-uri CITEȘTE ȘI Samsung promite „până la” patru ani de update-uri pentru flagship-uri

Branch este considerat „unicorn”, adică o companie nelistată pe bursă, care are o valoare de cel puțin 1 miliard de dolari, estimată în urma unei runde de investiții.

Compania care dezvoltă soluții de marketing digital a obținut investiții totale de aproape 670 de milioane de dolari, conform Crunchbase. Printre clienții săi se numără compania media NBC, brandul de fashion sport Under Armour și platforma de închirieri de locuințe Airbnb.

Startup-ul de tehnologie a fost fondat în anul 2014, la Redwood City, California, de către  Alex Austin, Dmitri Gaskin, Mădălina  Seghete și Mike Molinet.

viewscnt
Afla mai multe despre
mădălina seghete
branch