Brazilienii de la Stefanini se extind în România, în urma unui parteneriat cu Philip Morris

Brazilienii de la Stefanini se extind în România, în urma unui parteneriat cu Philip Morris
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 19 apr 2023

Compania braziliană Stefanini, furnizor de ser­vicii și soluții IT pentru sectorul business, își extinde operațiunile internaționale, inclusiv în România și Polonia, în urma câștigării unui contract pe cinci ani pentru furnizarea de soluții end-to-end angajaților Philip Morris International (PMI).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Stefanini va furniza servicii de asistență tehnică și management, alături de soluții IT pentru locul de muncă, celor aproximativ 79.800 de angajați PMI la nivel global.

Mandatul CEO-ului Orange România - prelungit CITEȘTE ȘI Mandatul CEO-ului Orange România - prelungit

Stefanini are peste 1.200 de angajați în România. Subsidiara locală, cu sediul în București, a obținut afaceri de 242,3 milioane de lei în 2021, în urcare față de anul anterior, când business-ul a atins 227,3 milioane de lei.

În 2019, compania braziliană a anunțat lansarea unui joint-venture în România, Stefanini Infinit, o companie de marketing digital full service, înființată în parteneriat cu frații și antreprenorii Alexandru Cernătescu și Andrei Cernătescu, proprietarii agenției de comunicare digitală Infinit Solutions Agency.

Cum a relatat Profit.ro, Stefanini a intrat ulterior în acționariatul Cyber Smart Defence (CSD), specializată în soluții de securitate cibernetică, prin preluarea unui pachet de 60% din acțiuni de la Mădălin Dumitru, fondator și director general al CSD.

În 2021, Stefanini a deschis la București un centru de securitate cibernetică pentru clienții din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa).

Prezentă pe piața locală din 1993, Philip Morris are peste 1.500 de angajați în România. Multinaționala americană vrea să renunțe pe viitor la producția și comercializarea țigărilor, în favoarea produselor fără fum.  

 

viewscnt
Afla mai multe despre
stefanini romania
partneriat philip morris international
servicii end-to-end angajati
philip morris romania