ByteDance, proprietarul chinez al platformei video TikTok, vrea să se listeze la Hong Kong până la începutul anului 2022

ByteDance, proprietarul chinez al platformei video TikTok, vrea să se listeze la Hong Kong până la începutul anului 2022
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 aug 2021

ByteDance, proprietarul chinez al platformei video TikTok, vrea să se listeze la Hong Kong până la începutul anului 2022, după ce a răspuns îngrijorărilor exprimate de autoritățile de reglementare chineze, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Grupul ByteDance intenționează să se listeze fie în trimestrul patru al acestui an, fie la începutul anului 2022, a relatat prima oară Financial Times, citând o sursă apropiată situației.

Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni CITEȘTE ȘI Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni

"Ne așteptăm la recomandările finale din partea ByteDance în septembrie. Ei depun în prezent toate documentația la autoritățile chineze și trec prin procesul de revizuire", a declarat sursa pentru Financial Times.

Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al ByteDance a declarat pentru Reuters că articolul FT nu este corect. Purtătorul de cuvânt a refuzat să ofere mai multe detalii, scrie News.ro.

BytDance, cu sediul la Beijing, a declarat în aprilie că nu are planuri iminente pentru o ofertă publică inițială.

Autoritățile de reglementare chineze și-au intensificat controlul asupra sectorului tehnologic în ultimele luni.

Potrivit Financial Times, ByteDance lucrează la soluționarea problemelor de securitate a datelor ridicate de autoritățile de reglementare.

viewscnt
Afla mai multe despre
bytedance
tiktok
bursa