Care poate fi primul smartphone Google vândut oficial în România

Care poate fi primul smartphone Google vândut oficial în România
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 20 mar 2024

După mulți ani în care smartphone-urile Google au ajuns în România din piața gri, gigantul american pare pe punctul de a începe să-și vândă smartphone-urile pe căi oficiale și în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Etichetele electronice de garanție pregătite de Google pentru  smartphone-ul Pixel 8a și văzute de cei de la Android Authority au în vedere 10 țări noi, printre care și România.

Acest lucru poate însemna că Google își va vinde pe căi oficiale în țara noastră următorul smartphone, Pixel 8a care devine și primul produs din serie vândut oficial în România.

YouTube introduce marcarea conținutului generat cu ajutorul inteligenței artificiale CITEȘTE ȘI YouTube introduce marcarea conținutului generat cu ajutorul inteligenței artificiale

În afară de țara noastră, Pixel 8a va intra oficial și în Republica Cehă, Finlanda, Ungaria, Lituania, Letonia, Polonia, Slovacia și Slovenia.

Din câte se pare, Pixel 8a se va baza pe chipset-ul Tensor G3, care va aduce sporuri marginale de performanță și va avea un ecran OLED de 6,1 inch cu 120Hz.

Nu vor exista upgrade-uri importante pe partea foto, în schimb, va fi introdus suportul pentru ieșirea video DisplayPort.

Smartphone-ul Pixel 8a ar putea fi prezentat oficial la Google I/O, eveniment care debutează pe 14 mai.

viewscnt
Afla mai multe despre
pixel 8a
smartphone
google
românia