Ce lansează Samsung la Unpacked 2020

Ce lansează Samsung la Unpacked 2020
scris 11 feb 2020

Seria de flagship-uri Galaxy S20 va fi în centrul atenției astăzi, în cadrul evenimentului Unpacked 2020, însă nu va fi și singura lansare a celor de la Samsung.

Începând cu ora 21, ora locală, va începe evenimentul Unpacked, cel care a devenit cel mai important eveniment de lansare pe care Samsung îl organizează în fiecare an.

Previzibil, Samsung va lansa seria Galaxy S20, care va fi compusă din trei versiuni, despre care s-au aflat, pe căi neoficiale, multe dintre detaliile tehnice.

Toate cele trei modele, S20 (6.2”), S20+ (6.7”) și S20 Ultra (6.9”) vor avea 5G și ecrane cu 120Hz rată de împrospătare.

iPhone va deveni cheie de mașină CITEȘTE ȘI iPhone va deveni cheie de mașină

S20 Ultra, care va fi și cel mai scump, va fi singurul care va folosi noul senzor de 108MP. Acesta va putea mări optic de 10 ori și va dispune de un mod de zoom hibrid 100X, care sună foarte bine din punctul de vedere al marketingului.

Samsung va vinde cele trei modele cu Exynos 990 în Europa, în restul regiunilor urmând probabil ca acesta să fie înlocuit cu Snapdragon 865. Versiunile de top ale celor trei modele vor fi dotate cu 16GB memorie RAM.

Galaxy S20 cu 5G se pare că va costa 1.000 de euro. S20+ cu 5G va fi mai scump cu 100 de euro, iar versiunea cu 5G a lui S20 Ultra va costa 1.350 de euro.

 

La același eveniment ar putea fi prezentat și Galaxy Z Flip , al doilea smartphone pliabil al companiei, cel pentru care Samsung a plătit deja o reclamă în cadrul Oscarurilor.

Din informațiile de până acum, se pare că Z Flip nu va avea dotările unui flagship, fiind cu un pas în urma seriei S20 din acest punct de vedere. Se pare, de asemenea, că nu va avea nici 5G.

În schimb, acest device, care se va plia pe modelul telefoanelor cu clapetă, va puncta la capitolul fashion.

Tot astăzi sunt așteptate să-și facă prezența simțită noile căști wireless, Galaxy Buds Plus. Din informațiile de până acum, acestea se pare că au făcut progrese importante în ceea ce privește calitatea sunetului și durata de viață a bateriei.

Nu ar fi o surpriză dacă Samsung ar lansa la acest eveniment și smart speaker-ul Galaxy Home Mini. Se pare că una din cele mai interesante funcții ale acestuia va fi controlarea prin infraroșu a altor dispozitive din casă.

Confirmarea sau infirmarea acestor informații o vom primi începând cu ora 21, când se va da startul evenimentul Unpacked 2020.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy s20
galaxy z flip
galaxy buds plus
galaxy home mini