Ce se așteaptă de la evenimentul Apple de astăzi

Ce se așteaptă de la evenimentul Apple de astăzi
scris 13 oct 2020

iPhone 12 va fi, cu siguranță, vedeta evenimentului “Hi, Speed” pe care Apple îl va transmite online în această seară, însă nu va fi și singura noutate a companiei americane.

Apple nu a ales întâmplător sloganul Hi, Speed pentru acest eveniment. Prin el, se face trimitere la două aspecte: suportul 5G, care va fi o premieră pentru iPhone-uri, și o nouă generație de chipset-uri, care, ca în fiecare an, va aduce anumit spor de viteză.

Toate informațiile, din toate sursele, vorbesc despre o serie iPhone 12 mai numeroasă ca niciodată. Acesta ar urma să fie compusă din patru modele care s-ar putea numi iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max.

Huawei, exclusă din inima UE, după ce Nokia a câștigat contracte pentru rețele 5G în Belgia CITEȘTE ȘI Huawei, exclusă din inima UE, după ce Nokia a câștigat contracte pentru rețele 5G în Belgia

Mini ar urma să fie cel mai ieftin și cel mai mic dintre cele patru. Cu un ecran de 5,4 inch, iPhone 12 Mini ar urma să coste începând de la 650 sau 700 de dolari.

iPhone 12 și iPhone 12 Pro vor avea același ecran de 6,1 inch. Al doilea va avea facilități suplimentare și va costa mai mult. iPhone 12 va costa începând de la 750 sau 800 de dolari, în vreme ce prețurile pentru varianta Pro vor începe de la 1.000 de dolari.

Cel mai puternic, mai mare și mai scump model al serie va fi iPhone 12 Pro Max. Acesta va avea un ecran de 6,7 inch și va costa, se pare, între 1.100 și 1.400 de dolari.

Mici semne de întrebare înaintea evenimentului rămân în ceea ce privește designul. Se pare că Apple va opta pentru margini drepte, cum avea și iPhone 4 sau cum are acum iPad Pro, însă nu se știe dacă a fost eliminat sau doar micșorat bretonul.

Pe lângă iPhone 12, este așteptat ca Apple să prezinte un nou difuzor inteligent, care se pare că se va numit HomePod mini și va costa 100 de dolari.

Tot în această seară, Apple și-ar putea prezenta prima pereche de căști over-ear, care ar urma să se diferențieze prin componentele interschimbabile ce folosesc un sistem magnetic.

În fine, Apple ar urma să lanseze, în sfârșit, AirTags - plăcuțe circulare care se pot atașa diverselor obiecte (gadgeturi, chei, rucsacuri etc.) pentru localizarea acestora prin intermediul aplicației Find My.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
homepod
airtags