China va importa 45 de jocuri video străine și a acordat mai multe licențe grupului Tencent

China va importa 45 de jocuri video străine și a acordat mai multe licențe grupului Tencent
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 dec 2022

Autoritatea de reglementare a jocurilor video din China a acordat licențe de publicare pentru 45 de jocuri străine, pentru a fi lansate în țară, eliminând în continuare barierele rigide care au afectat industria timp de 18 luni, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Printre jocurile online străine aprobate de Administrația Națională pentru Presă și Publicații se numără cinci care urmează să fie publicate de Tencent Holdings, cum ar fi ”Pokémon Unite” de Nintendo și ”Valorant”, de Riot Games, potrivit autorității de reglementare, scrie News.ro.

Twitter afișează numărul de vizualizări al postărilor CITEȘTE ȘI Twitter afișează numărul de vizualizări al postărilor

Aceasta a aprobat, de asemenea, 84 de jocuri interne pentru luna decembrie, conform unei liste separate.

Aprobarea jocurilor importate marchează în mod efectiv sfârșitul represiunii de la Beijing asupra industriei jocurilor video, care a început în august anul trecut, când autoritățile de reglementare au suspendat procesul de aprobare a jocurilor.

Autoritățile de reglementare au reluat eliberarea de licențe de joc pentru jocurile video locale în aprilie, iar aprobarea jocurilor străine este văzută ca ultima restricție care este eliminată.

viewscnt
Afla mai multe despre
china
jocuri