Clasamentul celor mai bine plătite vedete pe Instagram

Clasamentul celor mai bine plătite vedete pe Instagram
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 dec 2021

Anul 2021 a schimbat clasamentul celor mai bine plătite vedete pe Instagram. Fotbalistul Cristiano Ronaldo s-a întors pe prima poziție atunci când vorbim de milioane de dolari încasați din postările online.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

1,6 milioane de dolari primește Cristiano Ronaldo pentru fiecare postare pe Instagram. Fotbalistul are mai mulți fani decât are Rusia cetățeni și are milioane de aprecieri la fiecare postare. Cristiano Ronaldo încasează din Instagram mai mult decât principalul lui rival, Messi, care este pe locul al șaptelea, arată Digi 24.

Apple acordă bonusuri de până la 180.000 de dolari pentru a împiedica plecarea inginerilor săi la Facebook CITEȘTE ȘI Apple acordă bonusuri de până la 180.000 de dolari pentru a împiedica plecarea inginerilor săi la Facebook

Anul trecut Dwayne „The Rock” Johnson ocupa locul 1 în acest clasament, dar situația s-a schimbat între timp. „The Rock” este acum pe locul al doilea și primește aproximativ 1,52 milioane de dolari pentru a promova un produs pe contul său.

Cântăreața Ariana Grande este în top 3, la mică diferență de „The Rock”. Cu 256 de milioane de fani, artista câștigă 1,51 milioane de dolari pentru o postare.

În clasament este și Kyle Jenner, cea care a deținut recordul în 2019. Acum este pe locul 4 cu 1,49  milioane de dolari. Împreună cu părinții și surorile ei, ea a participat la show-ul „Keeping Up With The Kardashians”, care le-a adus celebritatea. Tatăl ei, înainte numit Bruce Jenner, fost campion la decatlon, a devenit femeie în urma unei operații de schimbare de sex, iar de atunci se numește Caitlyn Jenner.

În top 5, pe Instagram, este și cântăreața Selena Gomez care încasează 1,46 milioane de dolari pentru o postare pe Instagram.

Celebra Kim Kardashian, vedetă la Hollywood, nu a ajuns în top 5 al banilor caștigați din Instagram și este abia pe locul 6.

viewscnt
Afla mai multe despre
instagram
cristiano ronaldo