Cofondatorul Twitter Evan Williams cere scuze lumii că gigantul a făcut posibilă președinția lui Trump

Cofondatorul Twitter Evan Williams cere scuze lumii că gigantul a făcut posibilă președinția lui Trump
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 mai 2017

Cofondatorul Twitter Evan Williams, care face parte din consiliul director al companiei, a cerut scuze lumii că firma a făcut posibilă președinția lui Donald Trump, după ce miliardarul american a recunoscut luna trecută cât de importantă este rețeaua de socializare pentru el, declarând pentru The Financial Times (FT) că ”fără twitt-uri nu aș fi aici”, scrie The Washington Post.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Williams a declarat recent pentru The New York Times (NYT) că vrea să repare stricăciunea pe care, crede el, Twitter și Internetul, în general, au provocat-o societății prin troli, atacuri cibernetice, violență difuzată în direct, știri false și Trump, scrie News.ro.

”Eu credem că odată ce va putea să vorbească liberă și să schimbe informații și idei, lumea avea să devină automat mai bună”, a declarat Williams pentru NYT. ”M-am înșelat în această privință”.

”Dacă este adevărat că nu ar fi președinte dacă n-ar fi fost Twitter, atunci, da, îmi pare rău”, a spus el.

Este adevărat? Greu de spus, scrie WP.

Reguli obligatorii pentru pachetele de țigarete vândute: brandul ocupă spațiu mai puțin, predomină imaginile și mesajele CITEȘTE ȘI Reguli obligatorii pentru pachetele de țigarete vândute: brandul ocupă spațiu mai puțin, predomină imaginile și mesajele

De când a devenit președinte, mesajele sale neîncetate, agresive iar uneori inacurate au părut să-i creeze mai degrabă probleme decât să-i aducă beneficii.

Consilierii săi au organizat o ”intervenție” media în urmă cu câteva săptămâni, potrivit The Wall Street Journal (WSJ), în încercarea de a-l convinge că acuzații nefondate ca ”Obama a pus să fu interceptat” ar putea să-i creeze probleme politice și juridice.

Contul lui Trump a fost neobișnuit de reținut începând de joi - când a reacționat la vestea numirii unui procuror special care să-i ancheteze campania și eventuale legături cu Rusia, plângându-se de ”cea mai mare de vânătoare de vrăjitoare din istoria politică americană”.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
trump
evan williams