Companii IT&C românești, promovate în SUA

Companii  IT&C românești, promovate în SUA
scris 7 iun 2019

20 de companii vor pleca în misiune economică de promovare a produselor românești din domeniul IT&C în SUA, la două evenimente.

SelectUSA Investment Summit va avea loc la Washington DC în perioada 10-12 iunie, iar SelectUSA Spin-off se va desfășura la San Francisco în zilele de 13 și 14 iunie.

Un ex-consilier de securitate al lui Frank Timiș în Africa - numit de Dăncilă consilier onorific pe relații externe. Partener cu un ofițer NSA și Pentagon și cu un lobbyst american specializat pe Rusia CITEȘTE ȘI Un ex-consilier de securitate al lui Frank Timiș în Africa - numit de Dăncilă consilier onorific pe relații externe. Partener cu un ofițer NSA și Pentagon și cu un lobbyst american specializat pe Rusia

Cu această ocazie, la Baltimore, vor fi organizate întâlniri cu reprezentantul US Commercial Service și companii din zonă.

Companiile care vor promova IT-ul românesc în Statele Unite sunt: Mahal Trade SRL, Web Win Group Net SRL, Coduck Brothers SA, Gemini Solutions SRL, Kineto Tech Rehab SRL, CBN IT Software Solutions SRL, Connections Consult SRL, Aggranda Solutions SRL, Romanian Security Systems SRL, Holistion Software Consulting SRL, Zitec Com SRL, Tremend Software Consulting SRL, Thecon SRL, Special Travel Experiences SRL, Danirom Company SRL, CMD Software Espresso SRL-D, Softsynergy SRL, Circle Technologies SRL, Finacon International Consulting SRL, Linnify SRL.

Misiunea economică beneficiază de o finanțare de la bugetul de stat de 505.595 lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
it&c
promovare
sua