Contul Enel de servicii poștale, estimat la 1,7 mil. lei, neinteresant pentru curieri

Contul Enel de servicii poștale, estimat la 1,7 mil. lei, neinteresant pentru curieri
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 3 iun 2016

Enel Distribuție Muntenia a anulat, miercuri, pentru că nu a primit nicio ofertă, licitația pentru cumpărarea de servicii de poștale, contract estimat la 1,67 milioane de lei, fără TVA, pe o perioadă de 3 ani.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Obiectul contractului era prestarea serviciilor de preluare, transport și livrare către o destinație internă a plicurilor, coletelor, mostrelor sau altor bunuri aparținând Enel Distribuție Muntenia, Enel Distribuție Banat, Enel Distribuție Dobrogea, Enel Energie, Enel Energie Muntenia, Enel Servicii Comune, Enel România, Enel Green Power România și Enel Trade România.

“Această procedură a fost trecută în starea anulare în mod automat, deoarece la data limită de depunere ofertă nu există nici un ofertant înscris care a depus ofertă de preț”, potrivit unui anunț al companiei publicat pe www.e-licitatie.ro.

În caietul de sarcini al licitației, Enel Distribuție Muntenia estima că vor fi livrate un număr de 121.999 expedieri de până în 0,5kg, 36.000 expedieri gestionare contract până în 0,5kg, 67.915. expedieri între 0,5kg și 1 kg, 7.705 expedieri de peste 1 kg (cu o greutate expediată totală de 19.370 kg) și 100.734 confirmări de primire.

Enel Distribuție Muntenia este parte a grupului italian Enel, care a intrat pe piața energiei din România în 2005. Grupul a cumpărat de la stat companiile de distribuție și furnizare a electricității Electrica Banat și Electrica Dobrogea, pentru care a plătit 127,4 milioane de euro. În 2008, Enel a preluat și Electrica Muntenia Sud, în schimbul a 432,9 milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
enel
licitatie
servicii postale