Convorbirile video nelimitate cu Meet, prelungite cu 3 luni

Convorbirile video nelimitate cu Meet, prelungite cu 3 luni
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 apr 2021

Google a decis să prelungească cu încă trei luni perioada de grație în care Meet poate fi folosit pentru apeluri video fără limită de timp.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Serviciul de comunicare video, Google Meet, va putea fi folosit fără limită de timp până la finele lunii iunie, anunță Google, care se află deja la a doua prelungire a termenului.

Google Meet a devenit disponibil tuturor în aprilie anul trecut, după ce, anterior, când se numea Hangouts, era valabil doar pentru companii. Încercând să profite de creșterea numărului de utilizatori, datorată pandemiei, Google a permis, temporar, realizarea apelurilor video fără limită de timp.

Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei CITEȘTE ȘI Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei

Atunci, gigantul american a spus că limita va fi suspendată în septembrie. Dar, în septembrie, Google a revenit și a prelungit cu alte șase luni suspendarea limitei de timp, până la finele lui martie 2021.

Acum, la atingerea noului termen, Google spune că adaugă alte trei luni în care utilizatorii pot realiza apeluri video fără limită de timp, până la sfârșitul lunii iunie.

După expirarea noului termen, utilizatorii care folosesc gratuit serviciul, vor avea impusă o limită de 60 de minute pentru apelurile video.

Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală CITEȘTE ȘI Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală

Google spune că prelungirea vine pentru a ajuta utilizatorii încă afectați de pandemie, însă, decizia are probabil legătură și cu dorința companiei de a-și crește numărul de utilizatori în acest fel.

Ca și alte companii, Google oferă, la început, servicii gratuite, după care găsește o modalitate de a lua bani de la numeroșii săi utilizatori. Tot din iunie, Google va începe să contorizeze spațiul ocupat de fotografiile salvate în Google Photos, serviciu promovat ca fiind gratuit. Utilizatorii care vor depăși cei 15GB alocați tuturor serviciilor online Google, vor trebui să închirieze spațiu în cloud de la Google sau să găsească o alternativă.

viewscnt
Afla mai multe despre
meet
google
video