Datanet Systems câștigă un contract pentru centrele de date ale Registrului Auto Român

Datanet Systems câștigă un contract pentru centrele de date ale Registrului Auto Român
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 12 mar 2024

Datanet Systems a câștigat, din postura de unic ofertant, o licitație organizată de Registrul Auto Român (RAR) pentru extinderea și modernizarea infrastructurei centrului de date din București (Calea Griviței) și realizare a unui centru de date secundar în Brașov. Contractul a fost semnat pentru suma de 5,991 milioane de lei, fără TVA, pentru o perioadă de 4 ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Se dorește implementarea unui rețele programabile de comunicații pentru centrul de date (DC) central Grivița, care să asigure atât extinderea celei actuale, cât și posibilitatea de a adăuga alte locații pe viitor. Astfel, se dorește livrarea la cheie a unei rețele programabile de comunicații în care platformele hardware și cea software de administrare-operare să fie strâns integrate și să asigure scalabilitate, performanță, flexibilitate și reziliență. De asemenea, se dorește asigurarea de către furnizor a interconectării din punct de vedere logic cu rețeaua existentă precum și extinderea serviciilor din rețeaua existentă în noul centru de date de back-up", se arată în anunțul de participare al licitației.

Franklin Templeton anunță: Suntem în discuții cu mai mult de 5 guverne pentru a extinde modelul Fondului Proprietatea. Este un record foarte solid CITEȘTE ȘI Franklin Templeton anunță: Suntem în discuții cu mai mult de 5 guverne pentru a extinde modelul Fondului Proprietatea. Este un record foarte solid

Datanet Systems a fost înființată în anul 1998 și este unul dintre principalii integratori locali de sisteme IT.

În 2022, potrivit datelor publice, compania a consemnat o cifră de afaceri de 174,2 milioane de lei, de la 129,2 milioane de lei în anul precedent, și un profit net de 5,1 milioane de lei, de la 6,66 milioane de lei în 2021.

Compania a devenit parte a grupului slovac Soitron din noiembrie 2009. Acționarii companiei sunt Soitron Group SE (Slovacia) – 69,5%, Daniela Clementina Velicu – 18,25%, Dragoș Stroescu – 12,25%, conform datelor termene.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
datanet systems
rar
registrul auto român
contract
licitatie