DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din București, recrutează angajați

DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din București, recrutează angajați
scris 24 mar 2020

DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din București, își extinde echipa de specialiști de la nivel local cu încă 100 de poziții, pentru care procesul de recrutare este în desfășurare.

Compania, care are 900 de angajați, și-a mutat temporar operațiunile online, continuând să funcționeze însă în parametri normali. 

Gemini Solutions: tehnologii care scriu viitorul CITEȘTE ȘI Gemini Solutions: tehnologii care scriu viitorul

DB Global Technology și-a majorat anul trecut capitalul social cu 14,6 milioane euro pentru dezvoltarea în continuare a afacerii.

Centrul, lansat în urmă cu aproape 6 ani la București, realizează aplicații financiare pentru platforma globală a băncii.

De la înființare, DB Global Technology a derulat un număr total de 770 de proiecte IT, având o valoare globală de peste un miliard de euro.

Deutsche Bank este prezentă pe piața din România din anul 1998, furnizând produse și soluții personalizate pentru Corporate, Investment și Transaction Banking, pentru clienți corporativi și instituționali, precum și servicii de Private Wealth Management pentru clienții persoane fizice.

Deutsche Bank este una dintre cele mai importante bănci germane, câștigând în mod repetat distincția de „cea mai importantă bancă” în Europa Centrală și de Est. 

viewscnt
Afla mai multe despre
db global technology
deutsche bank