iPhone “crește” anul acesta la 6,7 inch și va include un nou tip de stabilizare a imaginii

iPhone “crește” anul acesta la 6,7 inch și va include un nou tip de stabilizare a imaginii
scris 24 mar 2020

Apple se pregătește să lanseze în toamnă cel mai mare model de iPhone de până acum, cu un ecran de 6,7 inch. După trei ani în care folosit același design, Apple este așteptată să vină anul acesta cu mai multe noutăți importante.

Analistul chinez Ming-Chi Kuo, cel care face an de an predicții corecte în ceea ce privește produsele Apple, pe baza informațiilor obținute de la producătorii de componente, dă ca sigură lansarea unui model de iPhone mai mare decât orice alt smartphone de până acum al companiei americane.

Cu un ecran a cărui diagonală va măsura 6,7 inch, modelul în cauză va fi, cel mai probabil, și cel mai scump scump telefon din seria pe care Apple o va prezenta în toamnă.

Vodafone Romania - amendat cu 3.000 euro pentru GDPR. A trimis răspuns pentru o reclamație la adresă de e-mail greșită CITEȘTE ȘI Vodafone Romania - amendat cu 3.000 euro pentru GDPR. A trimis răspuns pentru o reclamație la adresă de e-mail greșită

Noul iPhone de 6,7 inch va folosi un nou sistem de stabilizare a imaginii, care va realiza acest lucru prin mișcarea senzorului. Senzorul se va mișa în interior ca răspuns la mișcarea mâinii.

Acest sistem va fi implementat pe camera ultra-wide, singura care nu avea până acum un sistem de stabilizare. Celelalte două camere, cea wide și cea telephoto, stabilizează imaginea optic, prin mișcarea lentilei ca răspuns la mișcarea mâinii.

Există varianta ca Apple să folosească noul sistem de stabilizare, prin mișcarea senzorului, la toate camerele foto montate pe noile iPhone-uri.

Kuo crede că, peste 2 ani, Apple va își va dota smartphone-urile cu lentile capabile de 5X sau chiar 10X zoom optic. În prezent, zoom-ul optic este 2X la iPhone.

Producția noilor iPhone-uri nu este, deocamdată, afectată de coronavirus, Apple mergând în continuare pe o lansare în toamnă, la fel ca în anii anteriori.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
smartphone