Digital Twin organizează primul Concurs Național de Design Industrial

Digital Twin organizează primul Concurs Național de Design Industrial
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 mai 2017

Digital Twin, o companie românească ce oferă soluții pentru dezvoltarea digitală a produselor, organizează primul Concurs Național de Design Industrial.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Din produsele pe care le vei cumpăra peste 5 ani, 80% nu au apărut încă pe piață. Asta înseamnă că există un potențial imens de a crea noi produse de succes.

Mai mult de atât, în ultimii ani, proiectarea și producția s-au simplificat, astfel realizarea produselor inovative a devenit accesibilă unui număr de oameni mult mai mare. Să fii inventator de meserie nu mai este o condiție obligatorie ca să poți crea un produs inovativ, e suficient să ai o idee bună și să știi să o reprezinți.

Pentru prima dată în România, se desfășoară acum Concursul Național de Design Industrial, care încurajează inițiativa românilor cu idei de produse inovative și posibilitatea să le realizeze la nivel de program de proiectare.

După RCA, eMAG intră și pe segmentul CASCO CITEȘTE ȘI După RCA, eMAG intră și pe segmentul CASCO

Dacă știi să folosești un program de proiectare 3D, ai făcut recent un produs sau ai o idee în minte, poți trimite proiectul tău în cadrul Concursul Național de Design Industrial și poți câștiga un SpaceMouse sau un CADMouse plus un CADMouse Pad și 2 zile de Training NX certificat Siemens.

Vor exista două categorii de jurizare și ambele vor fi premiate separat. Pe de o parte, 3 câștigători vor fi desemnați de public, prin vot unic online, iar, pe de altă parte, lucrările înscrise vor fi evaluate de 4 reprezentanți din domeniul designului industrial.

Cei interesați pot participa la Concursul Național de Design Industrial pe site-ul concurs.digitaltwin.ro. Tot acolo vor găsi toate detaliile și regulamentul concursului.

viewscnt
Afla mai multe despre
concurs
design industrial