DIICOT cumpără abonamente Vodafone de 2,5 milioane de lei

DIICOT cumpără abonamente Vodafone de 2,5 milioane de lei
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 12 apr 2016

Vodafone România va furniza Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) servicii și echipamente de telecomunicații mobile pentru o perioadă de trei ani la un preț de 2,48 milioane de lei, fără TVA. Practic, în perioada contractuală, pentru un abonament (din cele 530 contractate), DIICOT va plăti în medie 130 lei pe lună, fără TVA. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În oferta standard a companiei, la un tarif de 24,19 euro/lună cu TVA inclusă și fără telefon (circa 108 lei/lună), un abonament Vodafone Super Red 25 asigură minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională, 4 GB de trafic național și 300 MB în roaming, 300 minute internaționale în rețele mobile și 100 minute sau SMS în roaming, plus acces la serviciul de muzică online Zonga și la HBO GO.

Licitația a presupus cumpărarea unui număr de 530 de abomanente, din care 50 cu acces la internet mobil nelimitat pentru tabletă și laptop (minim 16 GB/lună și viteză de minim 75Mbps) și 300 de voce și date mobile, cu minute și mesaje scrise (SMS) nelimitate, în orice rețea, plus trafic internet de minim 1GB/lună cu viteză de minim 75Mbps

"Câștigătorul procedurii de atribuire va oferi gratuit terminalele (aparate telefonice/echipamente de conectare)  pentru întreg numărul de abonamente, câte un terminal asociat fiecărui abonament, pe întreaga durată a acordului cadru. Terminalele nu vor fi blocate în rețeaua ofertantului", se arată în caietul de sarcini al licitației.

Contractul a fost atribuit la finele lunii martie.

La licitație au depus oferte și Orange Romania și Telekom Mobile Romania Communications (fost Cosmote).

Vodafone Romania este al doilea jucător pe piața de telecomunicații mobile după numărul de clienți și cifra de afaceri.

Operatorul român este parte a grupului britanic de telecomunicații Vodafone.

Ceilalți jucători de profil sunt Orange Romania, liderul pieței, Telekom Mobile și RCS&RDS (Digi Mobile).

viewscnt
Afla mai multe despre
diicot
vodafone
servicii telecom
licitatie