Dintr-o eroare, Google a trimis bani utilizatorilor Google Pay

Dintr-o eroare, Google a trimis bani utilizatorilor Google Pay
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 apr 2023

Posesorii smartphone-urilor Pixel s-au trezit cu bani în cont, virați de Google, dintr-o eroare care s-ar putea dovedi costisitoare pentru gigantul american.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

O serie întreagă de utilizatori ai smartphone-urilor Pixel au scris în ultimele zile pe rețelele sociale despre sume de bani cu care s-au trezit în contul asociat serviciului Google Pay.

Banii în cauză vin chiar de la Google, iar la descrierea care însoțește tranzacția este trecut „pentru testarea experienței de plată a Google Pay”.

Aplicațiile de Android vor fi obligate să ofere opțiuni pentru ștergerea conturilor și a datelor personale CITEȘTE ȘI Aplicațiile de Android vor fi obligate să ofere opțiuni pentru ștergerea conturilor și a datelor personale

Se pare că, în cadrul unui test derulat de compania americană, au fost trimiși bani reali. Banii în cauză au ajuns, însă, la unii utilizatori, în loc să ajungă la angajații companiei care realizau testul.

Ca urmare a mesajelor de pe rețelele sociale, Google i-a informat pe cei la care au ajuns bani din eroare că se va încerca anularea tranzacțiilor. Unde acest lucru nu va fi posibil, utilizatorii vor păstra baniii.

Unii dintre cei implicați au primit sume modeste, însă, există cazuri în care au fost livrați și peste 1.000 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
bani
google pay
pixel